Cum sa-ti faci casa mai spatioasa

0

Ideile moderne de amenajare inseamna te ajuta de fapt sa gasesti solutii destepte astfel incat sa ai mai mult spatiu in casa.

Renunta pe cat posibil la mobila care se sprijina de podea. Multe din obiectele de mobilier pot sta foarte bine si agatate de perete. Peretii iti ofera mai multe solutii de depozitare decat mobila pe sol. Rezultatul? Te poti plimba nestingherit prin casa, fara sa locuiesti intr-un spatiu aglomerat.

Alege un punct focal, sa zicem canapeaua care sa fie inima camerei tale. Odata ce ai ales acest punct si locul in care vrei sa il plasezi poti sa incepi decorarea in jurul lui. Acest truc va face ca interiorul tau sa arate mai spatios decat este in realitate.

Scapa de lucrurile pe care nu le-ai mai folosit in ultimul an – este sfatul designerului Karim Rashid. Intr-o casa mica nu iti poti permite luxul de a pastra mobila veche si oricum nu are nici un sens sa o indesi intr-o camaruta doar pentru ca nu vrei sa o dai.

Opteaza pentru mobila moderna si ergonomica. Nu uita nici de rafturile care te ajuta cel mai mult atunci cand vrei sa faci mai mult spatiu in casa. Nu trebuie decat sa mergi in magazine si sa arunci o privire. Nici mobila cu dubla functie nu trebuie scapata din vedere.

Marirea spatiului depinde foarte mult de imaginatia fiecaruia. Aceeasi camera poate fi folosita in moduri total diferite de oameni diferiti.

Linkuri utile: Ikea, Bricostore, Kika


Articol EXCLUSIV online
Text: Draghici Elena
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply