(P) Cum să-ți faci casa mai primitoare

1

Casa ta este locul în care te întorci de fiecare dată cu drag. Deși poate nu e cel mai luxos loc din lume, acasă te simți mai bine decât într-un hotel de cinci stele, pentru că senzația de confort este mult mai ridicată, atunci când ești în siguranță. Însă oricât de primitoare ar fi, locuința ta poate beneficia de câteva îmbunătățiri, dacă ești atent la mici detalii cu care poți completa decorul casei. Iată câteva idei pentru a crea din spațiul tău un loc perfect pentru relaxare.

Foto: pixabay.com

Fă-ți dormitorul ideal pentru somn

Cu siguranță ți-ai ales cele mai bune perne și așternuturi dintr-o țesătură care te invită la un somn odihnitor, dar te-ai gândit să pui pe pat și o pilotă pufoasă? Atunci când dormi, ai nevoie de o temperatură de maximum 23 de grade în încăpere, dar mai crescută sub pătură, așa că investește într-o pilotă care te va îmbrățișa și te va ajuta să ajungi în lumea viselor mai ușor. Diminețile de iarnă nu trebuie să fie mai greu de înfruntat, trebuie să te trezești cu zâmbetul pe buze mereu și gata pentru o nouă zi cu realizări.

Pune covorașe în baie

Chiar dacă te-ai putea gândi că apa din cadă sau cabina de duș ar putea ajunge pe jos și uda, astfel, covorașele, lucrurile stau un pic altfel. Dacă vei folosi o perdea de duș impermeabilă, stropii de apă nu vor avea cum să treacă de ea. Imediat după o baie fierbinte, vei păși pe suprafața lor, iar plușul îți va mângâia tălpile. Ce ar putea fi mai confortabil de atât?

Folosește perdele

În loc să îți acoperi geamurile cu jaluzele, ar fi mai bine să cauți perdele care să se potrivească perfect cu restul decorului. Un voal fin, care se unduiește în adierea vântului te va face să te simți cu adevărat acasă. Poți opta pentru modele cu dantelă sau pentru draperii cu modelele tale preferate, florale, cu buline, cu linii sau simple.

Cumpără un set de farfurii nou

Cu toții avem câte o rămășiță din setul cu care ne-am început anii studenției, o farfurie de un fel, o ceașcă de cafea de alt fel. E timpul să renunți la piesele de veselă vechi, ciobite sau rămase singurele din set și să-ți cumperi unul nou, frumos colorat, cu cât mai multe articole, care să te invite să iei cina. Invitații tăi sau membrii familiei se vor aduna în jurul mesei cu mai mult drag și vă veți bucura împreună de mâncăruri delicioase, servite cât mai elegant.

Meriți să te relaxezi după o zi în care ai muncit, așa că fă din apartamentul tău cel mai primitor loc din lume. Poți face din orice casă un cămin!

Autor: sursa Digital Workforce

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Foarte bine, punctat, iar tot ce ati scris mai in articol ma duce cu gandul la o casa primitoare si calduroasa. Iar cum micile detalii fac diferenta, ma gandesc ca am putea confectiona chiar noi cateva obiecte handmade. In acest fel, ne-am pune mai mult amprenta asupra stilului dorit.

Leave A Reply