Cum sa folosesti cadoul din revista Casa si Gradina

0

 

Iata cateva idei ingenioase despre cum poti sa iti inveselesti si personalizezi coltul preferat din casa.

Iata cateva idei ingenioase despre cum poti sa iti inveselesti si personalizezi coltul preferat din casa.

Am primit multe solicitari de idei despre cum pot fi folosite autocolantele cadou din numarul de iunie al revistei Casa si Gradina.

De aceea, ne-am hotarat sa iti aratam un punct de pornire, iar apoi sa iti dam tie posibilitatea sa ne arati noua si celorlalti cititori cum ai folosit autocolantele colorate pe care le-ai primit cu revista.

Trebuie sa stii ca ele sunt create de colegii nostri croati de la revista Moij Stan. Le poti lipi pe perete, pe obiectele si suprafetele din sticla sau plastic, metal, hartie si carton.

Si acum ideile

  • O colega de a noastra s-a gandit sa adauge putina culoare peretelui alb pe care se afla ceasul din biroul ei. De acum de fiecare data ca se va uita cat e ceasul sigur se va inveseli!
  • La randul ei, stilista revistei Casa si Gradina, Mihaela Radu, a creat un decor ingenios intr-un mic hol al unei garsoniere: tubul de carton este pe post de suport pentru chei. Telefonul a capatat si el un look nou, la fel si peretele din spate. In plus, pentru chitante si scrisori, Mihaela a folosit o cutie de carton rotunda – decorata desigur cu autocolantele din revista.

Arata-ne si tu pozele tale

Stim ca si tu ai idei, de aceea am creat aici o sectiune speciala unde poti urca poze cu autocolantele Casa si Gradina. Suntem curiosi sa vedem cum le-ai folosit si credem ca si ceilalti cititori vor gasi in pozele tale o sursa de inspiratie. Nu uita sa scrii si cateva cuvine despre ideea ta!

 


Foto: Bogdan Popescu, Elena Draghici

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply