Cum să cumpărați un aparat de cafea

1

Cafeaua este modul în care majoritatea oamenilor din întreaga lume își încep ziua. Ajută oamenii să depășească starea de moleșeală dimineața și îi menține productivi pe tot parcursul zilei.

În zilele noastre, este o parte suficient de obișnuită a vieții, la care oamenii se așteaptă să fie oferită de la birou până oriunde este servit micul dejun. Aparatele de cafea sunt, de asemenea, unul dintre cele mai comune aparate găsite în casele de astăzi.

De la iubitorii de cafea devotați până la cei care pur și simplu apelează la ea ocazional, puțini oameni trebuie să fie convinși de avantajele deținerii propriului aparat de cafea. Totuși, din cauza cafenelelor ce își fac apariția în majoritatea orașelor, nu toată lumea ia în considerare avantajele de a-și face propria cafea acasă.

Deținerea unui aparat de cafea poate duce la economii majore, de la bani, la timp:

  • Economiile variază în funcție de modul în care vă place să beți cafeaua, dar dacă beți cel puțin o ceașcă de cafea în fiecare zi, veți economisi considerabil.
  • Veți economisi atât benzină, cât și timp, sărind peste călătoria la cafenea.
  • Puteți face aproape orice tip de cafea vă place mai bine acasă (și aveți câteva opțiuni pe care nu le veți găsi la cafeneaua obișnuită).
  • Mirosul acela de cafea, care vă place atât de mult, vă va umple bucătăria în fiecare dimineață.

A vă face propria cafea acasă vă oferă mai mult spațiu pentru a fi pretențios în ceea ce privește alegerea tipului de cafea și crearea ceștii perfecte, după gusturile dvs. de fiecare dată.

Tipuri de aparate de cafea

Tipul de aparat de cafea pe care îl cumpărați poate face o mare diferență în experiența dvs. generală. Există o mulțime de opțiuni disponibile și nu există un consens clar cu privire la cel mai bun tip. Totul este o chestiune de gust și ce funcționează cel mai bine pentru situația și bugetul dvs. Să aruncăm o privire mai atentă asupra diferitelor tipuri de aparate de cafea.

Cafetieră

Cafetiera, numită uneori un aparat de cafea automat cu picurare, este cu ușurință cel mai frecvent tip de aparat de cafea pe care îl veți găsi în casele din întreaga lume. Acest tip de aparat de cafea poate avea mai multe forme și dimensiuni, dar când auziți pe cineva vorbind despre prepararea unei carafe de cafea (de exemplu, mai multe căni simultan), de obicei vor folosi o cafetieră.

Aceste mașini familiare sunt foarte ușor de utilizat. Încărcați un filtru de cafea cu cafeaua măcinată la alegere, îl puneți în locul alocat, adăugați apă și porniți aparatul de cafea. Pentru unii producători de cafea prin picurare, acest proces este chiar mai ușor de atât. Puteți face cafeaua cât de tare preferați și puteți reveni pentru reumplere. Aceste aparate de cafea nu sunt doar obișnuite în case, ci sunt și tipul pe care îl veți vedea cel mai des în birouri și în multe tipuri de restaurante.

Acest tip de aparat de cafea nu este doar accesibil, ci este și simplu de utilizat. Filtrele sunt ieftine de cumpărat și vor rezista mult timp. Și cafeaua măcinată este destul de ieftină (cu excepția cazului în care alegeți să combinați mai multe tipuri). Puteți cumpăra, de asemenea, pungi de cafea cu boabe întregi și puteți folosi o râșniță pentru a le măcina.

Filtru de cafea cu o singură servire

Unul dintre cele mai noi tipuri de aparate de cafea de pe piață, aparatele de cafea cu o singură servire sunt uneori denumite și cafetiere cu capsule, deoarece asta este ceea ce folosiți pentru a face cafeaua – capsule cu o singură porție. Puteți cumpăra capsule în tot felul de arome diferite, care sunt adaptate pentru a satisface preferințele dvs. personale.

Aparatele de cafea automate cu picurare erau deja convenabile și ușor de utilizat, dar modelele cu o singură porție sunt cu atât mai mult. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zahăr sau filtre murdare de cafea, așa că săriți câțiva pași obișnuiți de preparare a cafelei. Există, de asemenea, mai puține curățări, deoarece capsula vă oferă cafeaua, dar boabele rămân în interior.

Capsulele pe care le folosiți cu acest tip de aparat tind să fie mai scumpe decât să cumpărați pur și simplu o pungă de boabe de cafea sau cafea măcinată.

Espressor

Mașinile de făcut espresso sunt „mașinile sport” din lumea cafetierelor. Dacă sunteți un pasionat serios de cafea, espresso este probabil tipul dvs. preferat. Deși va varia în funcție de marcă și caracteristici, espressoarele se încadrează aproape întotdeauna în capătul superior al gamei de prețuri. Pentru cei care apreciază cu adevărat ceașca zilnică de cafea, diferența merită cu siguranță.

Espressoarele produc de obicei cantități mai mici de cafea, care sunt mai puternice și mai aromate. Cu toate acestea, orice aparat de espresso decent vă va permite să preparați o varietate de băuturi, cum ar fi cappuccino și latte. Cele mai multe modele vă vor permite să faceți un singur shot de espresso la un moment dat, dar aparatele care vă permit să faceți două căni de espresso simultan devin tot mai frecvente.

 

Sursă: Agenția WinMedia

Sursă foto: eMAG

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Cum să cumpărați un aparat de cafea - Despre Imobiliare

Leave A Reply