Cum să crești valoarea unei case?

0

Dacă te-ai hotărât să te muți la casă și ai în plan să locuiești aici până la adânci bătrâneți, așadar vrei o casă pe termen lung și nu una de tranziție, este important să îi oferi valoare, iar tu să te bucuri de confort pe termen lung.

De asemenea, poate ai o casă de vânzare și ai vrea să mai investești în ea pentru a-i crește valoarea și a obține o sumă mai mare de bani.

Indiferent de situația în care te afli, câteva aspecte pot aduce valoare inestimabilă casei tale. Așadar, în ce ai putea investi?

Apă potabilă cu forarea unui puț de apă

Apa potabila la tine acasă poate fi o normalitate, așadar fără bidoane cumpărate și depozitate. Un foraj puț apă se execută cu o echipă de specialiști. Este necesară extracția apei din acviferul mediu, dar și izolarea de acviferul plin de bacterii și impurități. Este important să se conștientizeze faptul că execuția unui puț de apă înseamnă multe cunoștințe de specialitate, prin urmare este exclus să lucrezi cu amatori și să te bucuri că ți-au zis un preț mai mic decât se cere în piață. Refacerea unei lucrări greșite conduce la costuri piperate.

Foraje puțuri de la Hidrogeofor înseamnă soluții adaptate pentru fiecare caz în parte. Lucrarea ta va fi făcută de profesioniști pe specializările hidrogeologie, geotehnică, geotermie și geofizică, cu tehnologie avansată.

Încălzire cu pompe de căldură

Cu siguranță conștientizezi importanța confortului termic al casei tale. Este însă momentul să afli că tradiționalele centrale pe gaz, electrice, cu lemne sunt mai nou înlocuite cu ultima tehnologie, cea a pompelor de căldura care folosesc sursa de energie din mediul înconjurător.

Prin urmare, dacă vrei să oferi o valoare pe termen lung casei tale, atunci pompele de căldură sol-apă sunt soluția. Acestea extrag căldura depozitată în sol de la razele soarelui și o transferă în casa ta.

Investiția este mai mare față de centralele clasice, însă costurile ulterioare sunt mult reduse. Ai facturi mici de plată lună de lună, prin urmare o economie de bani pe termen lung.

Pompele de căldură au durata lungă de viață, nu necesita înlocuire, revizii, în plus pentru că folosesc o sursă inepuizabilă, energia pământului, contribuie semnificativ la reducerea emisiilor de CO2.

Izolație termică corespunzătoare

Izolația termică realizată conform celor mai noi standarde înseamnă confort termic foarte bun (cald iarna, răcoare vara), dar și o valoare mai mare a casei tale.

O foarte mare parte a căldurii dintr-o casă se pierde prin pereți și prin acoperiș. Un material de luat în considerare este vata minerală. Consumul de energie pentru încălzire și căldură este redus, zgomotul exterior diminuat și contribuie totodată la rezistența la incendiu a casei.

Amenajarea spațiului verde din curte

Cand te muți la casă îți dorești să te bucuri de curte. Dacă se acordă o atenție sporită amenajării interioare, a alegerii mobilei, același interes este necesar și pentru amenajarea spațiului exterior. Există specialiști (peisagiști) care gândesc întreaga amenajare a grădinii tale. Colaborează cu o firmă specializată și vei avea amenajată întreaga gradină, de la pavaje, dale, gazon, plantarea arborilor, florilor, pomilor fructiferi și până la sistemul de iluminare sau cel de irigare.

Alege să crești valoarea casei tale, fie că optezi pentru un foraj puț apă, amenajarea curții, o izolație termică sau o încălzire care protejează mediul înconjurător.

Sursa Digital workforce

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply