Cum să ai un living cosy

0

Datele problemei sunt simple: aduci în cadru un șemineu, te înconjori de cât mai multe materiale naturale și ai obținut cadrul unui living cosy, numai bun de a găzdui reuniuni de familie unde poveștile să curgă de la sine.living cosy

Din zona de discuții concentrată în dreptul șemineului nu putea lipsi un lampadar, ca backup pentru situațiile când poveștile se prelungesc până târziu în noapte și ai nevoie de o lumină de atmosferă. Găsești lampadare similare la magazinele IKEA, Noblesse Interiors și Mobexpert.

Dacă vrei ca amenajarea să te poarte ușor cu gândul spre o cabană, niște bârne din lemn care să brăzdeze tavanul își vor face treaba de minune. În completare vino cu o piesă deco ce sugerează un trofeu de vânătoare, cu o măsuță din lemn cu aer rustic și cu unul-două accesorii confecționate din blană (pernuțe, pătură etc).

living cosy șemineu suspendat

Șemineul suspendat de tavan este punctul de atracție al amenajării. Găsești astfel de modele în seria Focus (www.focus-creation.com), creată de artistul francez Dominique Imbert. La noi, aceste șemineuri suspendate sunt disponibile prin Marianti Fire Design sau www.seminee.ro (42.254 lei/model Gyrofocus).

Bineînțeles, dintr-un living cosy, prielnic conversațiilor lungi de iarnă nu trebuie să lipsească o canapea foarte confortabilă, unde să te simți ca în puf, și un fotoliu în care să te cufunzi. Dacă spațiul îți permite, alege o canapea XXL și găsește loc și pentru unul-două taburete, pentru că dacă ai șemineu, mai mult ca sigur vei avea și mulți prieteni în vizită. Discuțiile au parcă mai mult farmec dacă au loc în jurul focului!

living cosy materiale naturale

Scara simplă din lemn accentuează aerul de cabană pe care îl degajă amenajarea. Prezența ei vine perfect în completarea bârnelor care decorează tavanul.

 

Foto: www.rivieramaison.com

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 1/2016

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply