Cum sa ai stand gratis la Targul National Imobiliar?

0

Organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) lanseaza campania “Stand Gratuit“.

Dezvoltatorii imobiliari, agentiile si bancile ce participa in cadrul editiei TNI ce va avea loc in perioada 7-10 MAI la Palatul Parlamentului sunt inscrisi automat intr-un concurs in care vor putea fi votati de catre toate persoanele ce acceseaza pagina de internet a evenimentului.

Cum obtii stand gratuit?

Fiecare expozant in parte va primi voturi ce vor reliefa interesul vizitatorilor si a potentialilor cumparatori fata de companie si proiectele sale, iar ratingul va evidentia imaginea pe care o are compania in piata de profil.

Premiul pus in joc este un STAND GRATUIT in cadrul Targului National Imobiliar (TNI). Compania expozanta care va acumula pana la finele concursului cele mai multe voturi din partea publicului va primi gratuit in cadrul editie TNI din perioada 24-27 septembrie standul pe care  l-a ocupat la editia anterioara a targului.

Campania “STAND GRATUIT” are drept principal scop sporirea vizibilitatii companiilor expozante si a proiectelor prezentate in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar.

Participare

Pentru transparenta totala, situatia voturilor si a ratingurilor detinute de fiecare expozant TNI in parte este afisata in timp real pe site-ul www.targimobiliar.eu, si nu se permite repetarea votului decat la interval de 24 de ore.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply