Cum pui în valoare oglinda

0

Monica Viericiu
Cu toții ne privim în oglindă de cel puțin 5-6 ori pe zi, așa că acest obiect nelipsit din nicio locuință merită să fie pus în valoare.
Din cele mai vechi timpuri, oamenii și-au privit cu admirație sau teamă, reflexia în oglinzi și le-au folosit la decorarea spațiilor de locuit. Oglinzile bine amplasate măresc optic încăperea, amplifică și lumina și dau o notă de eleganță, asta dacă sunt și frumos încadrate. Dar rama, deseori somptuoasă poate să nu fie suficientă pentru un efect spectaculos. Ce-ai zice să extinzi rama cu o decorațiune de perete, sticker sau pictură? Astfel oglinda va deveni un centru de interes pentru întreaga cameră, punând minunat în valoare o consolă sau un spațiu altfel anost. Îți prezint o idee de la BIFE 2015 (expoziția de mobilă din septembrie).

oglinda
Foto: Monica Viericiu
Totul este să încadrezi bine oglinda, să se potrivească perfect cu decorațiunea aplicată deja pe perete. Stickerul de pe fundal poate închipui un copac, o floare, poate avea formă abstactă, în funcție de preferințele tale și stilul amenajării.
Reține că oglinda nu trebuie să fie numai rotundă sau dreptunghiulară, ea poate avea formă de fluture, de pasăre, de frunză și așa mai departe, deci lasă-ți imaginația să zboare și oglinda să-ți spună zilnic că ești cea mai frumoasă din țară.
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply