Cum prepari la domiciliu bauturi carbonatate

0

SodaStream este cel mai modern sistem de preparare la domiciliu a bauturilor racoritoare carbogazoase.

Cu SodaStream, 30 de secunde sunt de ajuns ca apa de la robinet sa se transforme in sifon sau suc. Tot ce aveti de facut este sa umpleti sticla cu apa, sa o puneti in aparat si sa apasati pe un buton.
Cele patru modele de sisteme SodaStream de carbonatare a apei, Jet, Stream, Dynamo si Pure, asigura posibilitatea obtinerii unei bauturi racoritoare adaptate gusturilor consumatorilor. 
Citeste si: Primul magazin Dormeo.
SodaStream pune la dispozitia cumparatorilor sai si o gama de siropuri cu gusturi si arome variate gratie carora apa carbonatata se poate transforma extrem de simplu si rapid intr-o bautură  racoritoare delicioasa: portocale, fructe de padure, lamaie-lamaie verde, portocale-mango, grapefruit roz, cola, cola fara zahar si XStream Energie.
Aparatele SodaStream se gasesc in peste 100 de magazine din 32 de orase din Romania, in cadrul retelelor Ambient, Auchan, Cora, Domo, Kitchen Shop, Real, precum si online pe www.sodastream.ro si www.pentrugatit.ro.  
Preturile acestora variaza intre 344 de lei si 499 de lei cu TVA inclus, iar siropurile pot fi cumparate cu 20-25 de lei cu TVA inclus. Un cilindru de schimb costa 55 de lei cu TVA inclus, iar un pachet de doua sticle este 45 de lei cu TVA inclus.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply