Cum poți amenaja un living rustic-modern?

0

Creează contraste interesante combinând aceste două stiluri de amenajare, fiecare dintre ele având un farmec specific.
Iată linia pe care poți merge pentru a amenaja un living rustic-modern!

living rustic-modern La Maison

Draperiile, model Herloom, sunt realizate din viscoză și in, fac parte din colecția Artisan Embroideries și aparțin brandului Harlequin. Costă 330 lei/ml (l 130 cm) la magazinul La Maison.

Alege piese de mobilier din lemn, cu design rustic, pentru a te înconjura de căldura pe care acestea o imprimă interiorului. Completea­ză decorul cu finisaje și accesorii din registrul modern, bucurându-te astfel de confortul zilelor noastre. Optează pentru culori vesele și mixează diverse imprimeuri, iar buna dispoziție și dinamismul vor fi la ele acasă. Amplasează câteva perne decorative pe pardoseală, pentru a conferi mai multă intimitate amenajării. Dacă ai o fereastră mare și un pervaz suficient de lat, poți crea o inedită zonă dedicată lecturii, accesorizând pervazul cu perne deco. O altă variantă este să amplasezi o banchetă lângă fereastră, eventual prevăzută cu spațiu de depozitare, pentru a-i spori latura practică.

living rustic-modern Harlequin

Piesele de mobilier din lemn, cu finisaj antichizat, vin la pachet cu un aer pitoresc, fermecător. În completarea lor folosește accesorii moderne, colorate, pentru a crea contraste de efect. Combină mai multe culori, iar energia va pune stăpânire pe ambient.

Foto: Harlequin prin La Maison

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 10/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply