Cum maschezi burlanul hotei?

0

Designerul nostru, Titi Alupoaei, iti da cele mai bune solutii la intrebarile tale. Vezi in continuare idei pentru mascarea burlanului hotei.

Pentru mascarea burlanului de hota, producatorii de mobilier propun un corp suspendat. Pe el se prinde hota, iar prin interior trece burlanul. Usa corpului corespunde cu restul mobilierul de bucatarie. Indiferent ca esti fabrica sau atelier cu doi muncitori, poti executa acest corp. Cam asa ar suna raspunsul oficial.

Si totusi?

Daca e atat de usor, de ce mai apare intrebarea? Simplu! Mai mult ca sigur ca e vorba de o situatie in care nu se mai poate monta un asemenea corp. In cadrul amenajarilor pe care le execut, eu amplasez gaura de burlan la cota ce imi va fi indicata de viitorul mobilier. Realizand eu si amenajarea, si mobilierul, de multe ori reusesc sa maschez tubul. Dar sunt situatii in care gasesc gaura la cu totul alte
cote.

De ce sa il ascunzi?

Pot face corpuri, corpulete, plinte etc. Sau? Vei fi socat, dar nu voi mai ascunde burlanul! Cu cat te chinui sa ascunzi, cu atat mai mult subliniezi asta. Efortul devine comic si incarcat! Ia incearca reversul: la burlanul deja existent, adauga unul sau chiar doua. Incolaceste-le, suceste-le si vei vedea ce iese! Hota devine o decoratiune ce atrage instantaneu privirile, fiind o declaratie directa. Seamana putin si a arta abstracta!

Credeti-ma, e probata! Rezultatul? Nimeni nu a comentat de traseul lung si inestetic al burlanului real, ci de ce sunt inca doua? Am fost intrebat chiar si daca hota are cumva… trei motoare? Ideea a fost acceptata. Incearca si tu!


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Titi Alupoaei

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply