Cum iti poti cumpara casa cu 15.000 euro!

0

Targul Imobiliar PROJECT EXPO aduce o oferta tentanta! Persoanele interesate vor avea ocazia de a achizitiona o locuinta la pretul de 15.000 euro!

Unul dintre expozantii Targului Imobiliar PROJECTT EXPO va oferi o solutie rentabila pentru pesoanele cu venituri reduse care vor totusi sa achizitioneze o locuinta. Aceasta consta in posibilitatea construirii unei vile cu o suprafata de 110 metri patrati, care costa mai putin decat o masina!

Varianta aceasta presupune un look modern al locuintei, iar materialele din care este construita pot fi naturale sau traditionale si obtinute prin tehnologii inovatoare.

Aceste materiale sunt rezistente la toate genurile de intemperii si actiuni provocate de mediul inconjurator si pot rezista chiar sute de ani. De asemenea si rezistenta la un cutremur major este crescuta fata de alte tipuri de constructii.

Cum beneficiezi de oferta?

Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie doar sa vii in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Bucuresti. Vei avea la dispozitie sute de oferte, toate pentru a satisface una dintre cele mai mari dorinte ale oricarei persoane – aceea de a avea propria casa!


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply