Cum iti evaluezi singur casa?

0

Pentru prima data la un targ imobiliar din Romania va fi lansat un serviciu dedicat persoanelor cu buget limitat.

Acesta se numeste “Stabileste pretul casei tale!” si va oferi vizitatorilor interesati de achizitionarea unei locuinte posibilitatea ca bugetul lor sa acopere ofertele prezentate in cadrul targului.

Modul de desfasurare al acestui serviciu va fi urmatorul: vizitatorii vor avea un stand dedicat si vor avea posibilitatea sa stabileasca singuri pretul viitoarelor locuinte. In cel mai scurt timp dezvoltatorii vor consulta bazele de date si vor contacta vizitatorii pentru demararea actiunilor de achizitie.

 Cui ii este dedicat serviciul

Alta optiune favorabila ofera celor interesati posibilitatea achizitionarii unei locuinte in rate, direct de la dezvoltatori. Acestia pot beneficia si de consultanta financiara gratuita si solutii flexibile, personalizate fiecarui tip de venit. Tot in cadrul acestui targ va fi promovat si programul „Case Pentru Tineri”, iar persoanele cu posibilitati materiale reduse vor putea sa achizitioneze o locuinta la preturi extrem de mici.

Vizitatorii sunt asteptati la Palatul Copiilor, intre 29 si 31 mai in intervalul orar 10.00 – 18.00. Intrarea este gratuita!


Articol EXCLUSIV online
Sursa: Imopedia
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply