Cum a devenit natura element de design interior

0

Cum a devenit natura element de design interior – Iubitorii de natură și de frumos tind spre case în a căror arhitectură există suprafețe vitrate generoase. Astfel se stabilește o legătură strânsă între ambientul fiecărei camere și peisajul din exterior. De aceea este bine să existe concordanțe clare în decorarea zonelor.

Compoziții insolite cu natura ca element de design interior

living vitrat 2

Organizează zonele de relaxare cât mai aproape de suprafețele vitrate ale livingului, astfel încât să te bucuri în voie de toate detaliile pline de frumusețe pe care natura ți le oferă. Ca să prelungești aceste momente, vei avea nevoie de mobilier ergonomic, care să te îmbie la reverie. Ideale în acest sens sunt fotoliul Turtle (7.893 lei) și canapeaua Tetris (15.364 lei), create de designerul danez Lenka Teilmann pentru brandul Conform. Pentru ca punerea în scenă să fie completă, mai adu în cadru și setul de măsuțe End (2.946 lei/3 buc.). Toate sunt disponibile prin Rovere Mobili.

Elemente din natură: finisajele și texturile

element din natura

Într-un living care beneficiază de mai multe laturi vitrate este o adevărată plăcere să contempli peisajul din exterior. Pentru ca efectul să fie unul armonios, trebuie să stabilești legături stilistice între exterior și interior. O sugestie ar fi să plachezi pardoseala cu gresie în nuanțe naturale, care să relaționeze cromatic cu solul sau cu pietrișul din jurul casei. Ia în considerare plăcile ceramice rectificate din colecția Docks, a brandului Fap Ceramiche. Sunt disponibile în mai multe culori, prețul lor fiind de 471,40 lei/mp. Plăcile au dimensiunile L 150 x l 25 cm și pot fi achizițioanate prin Edil-Italy.

 

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Cum a devenit natura element de design interior este titlul unui articol apărut în revista CASA LUX nr.6/iunie 2017.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply