Cum creionezi o bucătărie vintage?

0

Cum creionezi o bucătărie vintage? – O remarcabilă lejeritate în creionarea unei bucătării vintage, fără intruziuni contrastante, domină aceast spațiu, amenajat de echipa La Maison. Culorile clare și piesele cu design rafinat au asigurat reușita proiectului.

bucatarie-vintage-1

Atunci când a demarat acest proiect, echipa La Maison a dorit să creioneze o bucătărie vintage, cu un aer classy, care să capteze atenția prin detaliile subtile, nu prin accentele epatante. Eleganța ambientului se datorează în primul rând manierei rafinate în care au fost asortate finisajele, materialele din care este realizată mobila și accesoriile.
Mobilierul este unul cu influențe retro ponderate, iar culorile sunt calme, îmbietoare. Monotonia nu și-a făcut simțită prezența în creionarea acestei bucătării vintage. Decorul a fost pigmentat cu accesorii utile, ce pot fi considerate mici bijuterii de efect. Din această categorie fac parte mânerele alămite și butonii patinați, robinetele fancy și vesela bogat ornamentată. Materialele scumpe care au fost folosite sporeasc frumusețea fiecărui detaliu. Lumina naturală difuză face și mai atrăgătoare amenajarea.

bucatarie-vintage-2

Text: Mariana Nicolae, Foto: Sorin Iacob

bucatarie-vintage-3

Cum creionezi o bucătărie vintage este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply