Cum asortezi griul carbon

0

Este modern, neutru si mai putin dramatic decat negrul pur, dar cum il asortam in decoratiunile interioare?

Griul acromatic este combinarea albului cu negrul. Are nuante egale de rosu, verde si albastru, in timp ce alte tonuri de gri pot sa fie indulcite cu violet, rozaliu sau maroniu. Gri carbon ramane neutru si se completeaza perfect in design cu alb, galben sau roz. 
In plus, pentru ca este prezent in natura inconjuratoare prin culoarea stancilor sau al norilor de furtuna, materialele naturale ca lemnul si marmura sunt de asemenea cele mai potrivite pentru a da o atmosfera interioara placuta.
Gri carbon merge de minune in living, daca atunci cand zugravesti ii dai o nuanta de maroniu pentru caldura si confort vizual. Peretii gri pot parea reci, dar o nuanta mai inchisa poate inspira o dispozitie pasionanta si primitoare.
Intr-o camera, accesoriile gri pot fi asortate perfect cu galben citron sau cu oranj deschis. Nuanta neutra subliniaza culorile si le scoate in evidenta, asa ca trebuie sa te gandesti bine la obiectele pe care le vei alatura in aceste tonuri. 
O canapea gri carbon poate fi trezita la viata cu perne decorative de culoare galbena sau cu modele care combina oranj si crem.

Sursa: Houzz
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply