Cum amenajezi camera copilului

2

Monica Viericiu
Vrei să amenajezi camera copilului? Ai grijă ce alegeri faci.
Atunci când decorezi camera copilului sunt o grămadă de aspecte la care să fii tent, culorile zugrăvelii să fie pastelate, mobila adecvată vârstei și cerințelor celui mic, să aibă loc și jucăriiile, cărțile și hainele. Decorațiunile cele mai potrivite sunt cele cu personaje din desenele animate sau cărțile preferate ale locatarului.
Pentru mic mobilier, gen scaun, masă, birou, sunt de preferat materiale care se pot întreține ușor, care sunt rezistente și preferabil care nu au colțuri ascuțite, elemente mici care se esprind și are pot fi înghițite de copii. Ține medicamentele, remele, telefoanele și obiectele mici periculoase (gen forfecuță) pe rafturile cele mai înalte.
camera copiluluiIa în calcul și apetitul celor mici pentru cățărare și încearcă să previi accidentele montând și dopuri la prize. Evită corpurile de iluminat cu clopoței sau alte ornamente fragile din sticlă, bibelourile. Amenajează un spațiu cu jucării și cărți la care să aibă acces facil copilul, să le poată lua și pune la loc singur. Pentru cei mai mărișori, un birou bine organizat ajută enorm.
Foto: Monica Viericiu
Dacă te interesează să afli mai multe despre camera copilului, caută numărul de octombrie al revistei Practic Idei (10/2015). Îl găsești la chioșcuri din 1 octombrie!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Pingback: Am zugravit camera copiilor | Revista Practic idei

  2. Pingback: Jaluzele personalizate | Revista Practic idei

Leave A Reply