Culori pentru pereți în tendințe în 2018

1

Vrei să zugrăvești, dar nu ai hotărât ce culoare să aibă pereții? Lasă-te inspirat din tendințele acestui an, potrivite pentru toate stilurile și gusturile!

Negrul s-a întors și nu pleacă prea curând

FIe că vorbim despre living, dormitor, baie sau bucătărie, negru este o culoare elegantă și îndrăzneață, care nu se va demoda niciodată. Este versatil și îți permite să decorezi restul camerei cum dorești, putând fi folosit indiferent de stilul locuinței.

Citește mai multe despre pereții negri în acest articol.

Pereți în culoarea delicioasă a fructelor de pădure

Zmeură, afine, mure, coacăze – toate aceste fructe au culori îndrăznețe, potrivite în special pentru camera de zi sau bucătărie. Se potrivesc în special persoanelor cu personalitate puternică, dar și celor care își doresc o atmosferă caldă, primitoare.

Nuanțe șterse de albastru și verde

Puțin mai sofisticate decât variantele pastelate, dar la fel de calme și liniștitoare, aceste nuanțe evocă natura. Le recomandăm în special în dormitor, dar se potrivesc foarte bine și în living sau bucătărie.

Gri echilibrat

La prima vedere griul poate părea banal și plictisitor, dar în realitate este o nuanță echilibrată, foarte versatilă, care îți va permite să alegi piese de mobilier și decorațiuni în orice culoare.

Sfatul Casa și grădina: Deși e bine să fim la curent cu tendințele de decor, decizia finală îți aparține doar ție. Nu alege o culoare doar pentru că se poartă, pentru că moda se schimbă în fiecare an. Optează pentru o nuanță potrivită personalității tale și stilului casei, una care știi sigur că îți va plăcea și peste 5 sau 10 ani.

 

Citește și: Alegerea culorilor potrivite pentru camera copilului

Sursă foto: Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Pingback: Design Interior Culorile anului 2018 în design interior - The Parkhouse

Leave A Reply