Culori calde in dormitor

0

Atunci cand alegi sa iti decorezi dormitorul ai la indemana posibilitati nelimitate.

Numai daca stai sa te gandesti doua minute iti vin in minte: un dormitor cu influente exotice, unul cu o atmosfera solara, unul decorat in stil minimalist si asa mai departe.

Noi ne-am gandit sa iti prezentam in continuare care sunt elementele care nu trebui sa lipseasca dintr-un dormitor decorat in culori calde. Foarte multi proprietari aleg culorile calde, acestea fiind o alegere clasica si care nu se demodeaza.

Incepe de la culoare

Vrei un dormitor in culori calde? Atunci trebuie sa te gandesti in primul rand la culoarea care va predomina si mai ales la culoarea peretilor. Noi iti propunem sa incepi amenajarea de la culoarea maro. O incapere poate fi romantica prin alegerea nuantei de maro corelata cu cromatica mobilierului, elementele decorative si finisajele.

Asadar poti merge pe un perete maro finisat cu vibratii de ocru si bej – care vor crea o atmosfera de lumina incerta, usor obscura, care imbie la odihna si relaxare.
Mergem mai departe si ajungem la mocheta sau covor, depinde ce prefer. Aici ar fi bines a asortezi mocheta cu peretii. Deci iti recomandam tot nuante de maro sau bej, care iti plac tie. Astfel dai unitate si stabilitate ansamblului.

In final mobila, tablourile si textilele le poti alege in tonuri calde de alb, crem, verzui – care vor fi in contrast cu masa mare de maro din jur.
Te-am convins?


Articol EXCLUSIV online
Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply