Cu migală, dopurile de plastic pot deveni suporturi de flori

0
ghiveci
Foto: Răzvan Stoica
Răzvan Stoica, loc. Liești, jud. Galați
Dragă redacție,
M-am gândit să particip și eu la concursul „Practic n-am obiecte de aruncat“ cu o idee de ghiveci pentru care nu cheltui mai nimic.
Îmi plac nespus de mult florile, dar situația financiară a familiei noastre este precară, căci noi sutem puternic afectați de criza financiară și așa m-am gândit să rezolvăm cumva problemele ghivecelor, să nu mai dau bani și să fie și frumos în curte.
Am adunat dopuri de la sticlele de plastic, de la suc, apă, bere și am început să meșteresc ghivece și jardiniere ca să-mi pun florile, căci bani de cumpărat așa ceva nu avem.
Dar înainte de a pune pământ în suporturile obținute prin coaserea dopurilor, am introdus în fiecare câte o bucată de nailon tăiat exact cât să nu se vadă, am găurit-o cu un cui să nu stea apa la rădăcină și aceasta să putrezească.
Acuma sunt în vacanță și, pe măsură ce voi mai termina niște lucrări pe care le-am început, vă voi mai trimite fotografii.
Iubesc foarte mult florile și nu-mi permit să le cumpăr, așa că prin intermediul revistei o rog pe domna Olga Muntean, dacă are și poate, să-mi trimită și mie impatiens, hortensie și clematită roz, măcar în toamnă. Vă mulțumesc anticipat și promit să le îngrijesc cum se cuvine, căci îmi plac mult. De când le-am văzut în revistă și noaptea le visez.
Fac un apel la persoanele cu suflet bun, care au flori și vor să-mi trimită și mie, eu primesc cu foarte mare bucurie orice plăntuță.
În încheiere, eu doresc întregii redacții și colaboratorilor sănătate, bucurie, cât mai multe apariții ale revistei și o toamnă frumoasă și îmbelșugată. Doamne ajută tuturor!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply