Cu ce asortezi portocaliul?

0

Daca te-ai hotarat ca portocaliul sa fie culoarea dominanta in casa ta, este clar ca esti o persoana vesela.

Efectul culorii portocaliu

In primul rand trebuie sa stii ca portocaliul creeaza iluzia amplificarii spatiului. Daca vrei sa il potentezi, ar fi bine sa alegi atat pardoseala cat si elementele de mobilier in tonuri cat mai luminoase, iar pentru contrast poti alege mici accente cromatice.

Si totusi cum asortam portocaliul?

Asadar, poti recurge la brunuri inchise sau culori naturale de lemn sau chiar la accente vii de culoare precum galben, bleu. Oricare ar fi combinatia pe care o alegi, vei observa cat de usor se asorteaza portocaliul.

Pentru a te asigura ca spatiul pe care il amenajezi nu va deveni greoi prin abundenta culorilor tari, poti tempera totul prin alaturarea unor elemente de alb sau bej. Vei vedea ca aceasta combinatie va contribui la efectul de amplificare a spatiului.

Sa zicem ca alegi un perete portocaliu si o pardosea alba, atunci pentru a da stabilitate intregului ambient, noi iti recomandam sa achizitionezi mobilier in tonuri inchise (negru, de exemplu) si chiar un covor inchis la culoare.

Perdelele albe sau crem si accesorii in aceleasi nuante, vor merge de minune!

In concluzie

Poti combina peretii portocalii cu negru, alb, crem si chiar accente tari de rosu. Aplica cu incredere aceste combinatii si nu vei da gres.


Foto: Stock.xpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply