Cromatica subtilă subliniază serenitatea decorului

0

Cromatica subtilă subliniază serenitatea decorului – Proprietarii unei superbe vile din Provence au pus mult suflet și imaginație în amenajarea unui apartament pentru oaspeții lor. Și-au dorit ca aceștia să se simtă perfect, „ca acasă“, când vin în vizită și de aceea au mizat pe culori îmbietoare și pe un mobilier șic și confortabil.

dormitor-mare

Pe lista de cumpărături pentru această încăpere au fost trecute: patul cu tăblie amplă (6.975 lei), noptierele din lemn patinat (1.428 lei/buc.), aplicele din sticlă și cristal (1.049 lei/buc.) și candelabrul (2.800 lei).Toate pot fi achiziționate de la Roma 62.

Pentru a păstra armonia decorului conturat cu mult rafinament de echipa de designeri de la Roma 62, (Masha Verhoogt și Tania Caruso) în somptuoasa construcție, gazdele noastre au decis ca și în cazul acestui mic apartament  (compus din dormitor, zonă de living și baie) să meargă pe aceeași rețetă de succes care le-a încântat privirea și i-a bucurat prin confort, și anume au ales împreună cu designerii ca accent de culoare care particularizează încăperea albastrul.

dormitor-3

Texturile moi și suprafețele patinate conturează o atmosferă extrem de primitoare în încăpere. Designerii au ales un set personalizat pentru pat (quilt, perne decorative, cuvertură) – 2.340 lei, de la Roma 62. Tot de aici sunt dulapul din lemn antichizat (4.643 lei) și comoda (2.785 lei).

În rest, au mers pe tonuri relaxante de crem și alb patinat. Au fost folosite piese ce ies în evidență prin noblețea designului și prin prețiozitatea materialelor din care sunt realizate. Piesele sunt din colecții diferite, dar asemănătoare ca stil și finisaj. Combinarea și plasarea lor judicioasă contribuie la reușita amenajării.

dormitor-2

Conversațiilor savuroase le-a fost alocat acest loc, în care am recunoscut piesele de la Roma 62: măsuța dreptunghiulară (2.790 lei) și consola (1.160 lei).

Text: Mariana Nicolae, Foto: PR

Cromatica subtilă subliniază serenitatea decorului este titlul unui articol publicat în revista Casa Lux nr. 5/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply