Cristina Ivan: “Designerul este un colectionar…”

0

De informatii, de mostre, de impresii, de culori, de forme, de incercari.

ROLUL DESIGNERULUI ESTE DE A DEZVOLTA un plan pentru un habitat/obiect estetic si functional, care consta in cercetare, gandire si modelare, modifi care si re-design. Fiind foarte fl exibil si deschis, este rabdator si dependent de obiectul proiectat si de participantii directi.

FIECARE „POVESTE A FORMELOR” incepe prin a face cunostinta cu spatiul si omul care o vor adopta. Dupa ilustrarea „povestii”, voi privi intotdeauna spre chipul omului care ma priveste destins, cu un zambet multumit si nu intrebator.

CALCULEZ PRETUL IN FUNCTIE de complexitatea proiectului. Gasesc mai clara departajarea pe categorii de servicii. In acest fel, stii exact unde te situezi cu cheltuielile pentru fiecare etapa. Pot aparea situatii in care clientul nu mai poate continua proiectul din motive obiective si, astfel, situatia poate fi rezolvata mai usor.

O INVESTITIE MAI MARE MERITA OBIECTELE UTILIZATE in mod frecvent si care sunt predispuse la riscul uzarii in timp: fotoliile din living, paturile din dormitor, canapeaua pentru musafi ri, robinetele si obiectele utilitare, un parchet din lemn masiv si un mester bun.

NU ESTE IMPORTANT SA ACHIZITIONEZI obiecte decorative. Este mult mai de efect sa dai o nota personala locuintei. Astfel, costul este zero, dar satisfactia, mult mai mare.

CONTACT: Mobil: 0766.783.743 e-mail: [email protected]


Articol publicat in revista Casa si gradina

Productie: Oana Monoran

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply