Creaţii unice, relaxare şi câştig

0
Gina Tihon
Gina Tihon
Gina Tihon, Bucureşti
Dragi cititori ai revistei,
Haideţi să creăm lucruri frumoase, unice, creaţii care ne pot aduce atât satisfacţie financiară, cât şi plăcerea de a realiza ceva pentru toate gusturile şi vârstele.
De mic copil mi-am arătat interesul pentru lucrul manual alături de bunicele mele, cu care croşetam, lucram cu andrelele şi coseam acele deosebite musculiţe tradiţionale pe pânză sau îmi croşetam o căciuliţă şi un fular.
Apoi pasiunea mea pentru a crea ceva nou şi frumos a fost din ce în ce mai mare, astfel am confecţionat primele mele mărţişoare şi broşe colorate, reprezentând flori superbe pe care le-am vândut în magazinul unei cunoştinţe în Piaţa Mare din Sibiu. Am fost foarte mândră de mine atunci. După care, am creat câteva coliere cu flori şi mărgele, care au avut un succes enorm şi, la cerinţele prietenelor mele, am făcut cu încântare bentiţe pentru fetiţele lor.
Pentru creaţii, mă inspir din natură, florile fiind preferatele mele. Modelele pur şi simplu îmi vin în minte atunci când mă apuc de lucru, pe moment. Pornesc de la câte un element, de la solicitarea cuiva de a-i crea un accesoriu vestimentar.
Cu mare drag am confecţionat decoraţiuni pentru sărbătorile de Crăciun, Paşte şi bineînţeles mult iubitele mărţişoare şi cadourile pentru 8 Martie. Şi uite aşa, dragii mei, putem crea singuri lucruri minunate, speciale, care ne pot bucura şi împlini sufleteşte, dar şi financiar.
Pe blogul meu http://brosedelagina.blogspot.ro puteţi găsi câteva dintre micile mele creaţii. Îmi puteţi scrie şi pe adresa de mail [email protected] Sunt bucuroasă că am această pasiune şi „mică afacere” totodată, pe care o susţin cu mult drag şi pasiune, aceea de a crea şi purta lucruri unice handmade. Voi reveni cu mici proiecte! Daţi şi voi frâu liber imaginaţiei! Creaţi-vă unicatele!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply