Craciunul la Casa Alba

0

Craciunul la Casa Alba

Te-ai gandit vreodata cum arata Craciunul la Casa Alba? Noi am tras cu ochiul la amenajare si ne-am hotarat sa o impartasim si cu tine. Despre Craciunul la Casa Alba iti spunem din start ca in fiecare an respecta traditia si este mai mult decat o ocazie ca familia prezidentiala sa se adune in jurul mesei sau al bradului.

Tematica acestui an

In fiecare an, Craciunul la Casa Alba are o anumita tematica. In acest an, tematica este iarna copiilor intr-un taram de poveste care se traduce prin transformarea Casei Albe si a camerelor sale impunatoare intr-un taram magic.

Citeste si: Decoratiuni pentru bradul de Craciun.

Decorurile

Decorurile din acest an aduc un omagiu fortelor armate americane. Spre exemplu, aripa de est are un brad de Craciun decorat cu stele aurii, in memoria celor care s-au sacrificat pentru tara.

Bradul oficial, care se afla in camera albastra are si el o tematica: America cea curajoasa, iar ornamentele (multe dintre ele fiind chiar biletele cu mesaje de multumire) lui au fost realizate de catre copiii soldatilor americani aflati in diferite puncte pe glob. Toate aceste decoruri magice au fost montate cu ajutorul voluntarilor din 34 de state din SUA.

Craciunul la Casa Alba

Citeste si: Decoratiuni de Craciun pentru gradina.

Totodata, in acest an, Craciunul la Casa Alba este marcat de elementul tehnologie: in biblioteca a fost montata o instalatie interactiva ce capteaza miscarile vizitatorilor si le proiecteaza pe perete sub forma unei ninsori.

Craciunul la Casa Alba inseamna in fiecare an: traditie, bucurie si celebrarea unui an ce tocmai a trecut. Toate interioarele sunt decorate traditional, asa cum mai vedem in filmele americane care ne invadeaza ecranele in aceasta perioada, iar familia prezidentiala lanseaza mereu cate un mesaj catre tara sub forma unei felicitari video electronice in care le ureaza americanilor sarbatori fericite.

Foto: Splash News.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply