Cosul de gunoi ca parte a decorului interior

0

De multe ori ezitam sa vorbim despre includerea cosului de gunoi in decoratiunile interioare, cu toate ca este un element extrem de util in orice locuinta.

Ascunderea cosului de gunoi nu mai este pe lista de prioritati. Mai important este, in schimb, sa punem la dispozitie acest element in fiecare incapere si chiar si in spatiile de la exterior, mai ales ca acum poti sa alegi cosuri de gunoi de diferite marimi, forme si culori.
Separarea resturilor a devenit de asemenea un criteriu pentru optiunile de cosuri de gunoi pe care le ai la dispozitie. In bucatarie, trebuie sa ai un cos de gunoi destinat resturilor menajere, in timp ce cosul din baie poate fi destinat doar hartiei.
Marimea poate fi desemnata in functie de incapere si tipul de gunoi. Cel mai mare cos trebuie sa se afle in bucatarie, in timp ce unele mai mici pot fi amplasate in living, in baie si chiar in gradina sau pe veranda.
Designul te poate ajuta sa iti asortezi cat mai bine cosul de gunoi cu incaperea. Ai o varietate din care sa alegi: cos metalic, cu capac, cu pedala, cu senzor sau cu sistem automat. Un cos din lemn poate fi asezat in living, unde obiectele aruncate nu il supun la umezeala, in timp ce un cos in baie trebuie sa fie din plastic sau ceramica.
Pentru exterior, poti fie sa mergi pe un container clasic, in care sa arunci frunze sau alte resturi, sau poti sa construiesti un coltisor din cateva caramizi pe care sa le vopsesti dupa bunul tau gust. Nu uita ca designerii au inceput deja sa isi puna in practica imaginatia chiar si pe acest element, asa ca ai putea gasi cosuri pictate sau modelate cat mai interesant.

Sursa: Homedit
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply