Costurile in crestere la energie si materii prime majoreaza preturile pe piata de pavele

0

Cresterile costurilor la energie si materie prima inregistrate in ultima perioada au determinat conducerea Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri, sa ia decizia majorarii preturilor cu 10% pentru aceasta gama de produse, incepand cu luna mai.

„In ultima perioada am asistat la o crestere continua a costurilor pentru materia prima (ciment, agregate etc.), dar si pentru energie sau combustibil, si estimam ca aceste majorari vor continua. In aceste conditii vom fi nevoiti sa aliniem preturile produselor noastre la nivelul pietei, ceea ce inseamna o crestere cu aproximativ 10%”, a declarat Sebastian Bobu, Director Executiv al Symmetrica. 
Acesta a subliniat ca aceasta decizie a fost luata pentru a asigura producerea de pavele si borduri la aceeasi calitate inalta, dar si pentru a asigura livrarea rapida in orice colt al tarii. 
„Majorarea preturilor pentru produsele Symmetrica este un proces natural ce vine dupa o perioada in care am sustinut intern cresterile continue ale costurilor la materiile prime, energie sau combustibil”, a mai spus Sebastian Bobu. 
Potrivit estimarilor sale, aceasta modificare de preturi nu va avea un impact negativ asupra volumului de vanzari al companiei. Astfel, Symmetrica mizeaza in acest an pe o usoara crestere a cifrei de afaceri cu 5-10%, la o valoare de 16 milioane de euro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply