Costuri mai mici pentru nuntă

0
accesorii nunta
Foto: Elena Popa
Elena Popa, Năvodari, jud. Constanța
Dragii mei,
Pentru că a venit criza asta peste noi, m-am gândit să vă povestesc cum am reușit să economisesc ceva bani redcuând din cheltuielile impuse de nunta fetelor mele.
Urmăresc revista de multă vreme, aproape de la începuturi. Și-mi place! Adeseori m-am inspirat din ideile citite în paginile acestei reviste. Și mă bucur să văd că nu doar eu caut soluții pentru a realiza ceva frumos și deosebit cu bani cât mai puțini.
La nuntă există obiceiul „mărturiilor“. Poate ele ar fi cele mai neînsemnate la capitolul cheltuieli, totuși puse lângă celelalte costuri “atârnă“ și ele la total. Așa că ne-am pus mintea la contribuție, cum zice românul, și, în loc să le cumpărăm din magazin, le-am confecționat noi.
De exemplu, la nunta fiicei celei mari am croit două cercuri din voal alb și portocaliu, am prins în mijloc câteva bomboane drajeuri, am strâns sub formă de punguliță, am legat cu un șnur, la care am atașat un bilețel cu numele celor doi miri, scris la imprimanta color. A fost ceva frrumos și original.
La nunta fetei celei mici am croșetat niște trăistuțe, din fire colorate divers, am pus ca inele scoici date cu lac, am „sigilat“ trăistuțele cu un șnur, la care am atașat bilețelul cu numele celor doi miri. De asemenea a rezultat ceva frumos, original și foarte apreciat.
V-am scris în speranța că și alții se vor inspira sau chiar vor căuta ei înșiși alte idei similare, pentru a rămâne mult timp în amintirea invitaților lor.
Vă doresc în continuare multă sănătate și cât mai multe apariții ale revistei!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply