Coronita de Craciun handmade (Galerie foto)

0

Coronita de Craciun handmade (9)Una dintre cele mai iubite elemente de decor in perioada Sarbatorilor de iarna este coronita de Craciun. Poti face un pas inainte si sa le faci cu ce gasesti prin florarii sau prin casa, iar coronita de Craciun o sa capete un titlu de noblete si o sa devina coronita de Craciun handmade.

Citeste si: Ornamente de Craciun pentru casa

In ceea ce priveste ideile pentru realizarea de coronita de Craciun handmade, asta este treaba noastra. Iata ce propuneri avem pentru tine si cum poti face simplu si cu rezultate spectaculoase coronita de Craciun handmade. In primul rand trebuie spus ca poti face coronita de Craciun handmade din brad, si vei avea o solutie clasica, sau din alte materiale, iar aici imaginatia nu are limita.

Citeste si: Brazi eco. Idei si provocari pentru imaginatia ta

Secretul pentru o coronita de Craciun handmade este ca aceasta sa fie facuta din materiale care sa sugereze Sarbatoarea. Merg foarte bine orice fel de ramuri verzi, sau ramuri de nuiele decorate cu fundite si globui. Sunt excelente si coronitele facute din vasc, dar si cele facute doar din globuri. Nici cele realizate doar din fundite nu sunt mai prejos, iar cele care combina aceste elemente sunt deja, mici opere de arta. Poti foarte bine sa folosesti flori uscate. O alta idee este cea cu conuri de brad. Sunt foarte decorative si le poti colora cum vrei, foarte usor, sau le poti lasa cum vrei.

Coronita de Craciun handmade (7)Adauga fundite, sau alte solutii decorative pentru a le lega si agata si vei avea cea mai fumosa coronita de Craciun handmade.

Citeste si: Lumanari de Craciun facute in casa

Secretul, in toate aceste cazuri, este sa folosesti o strucutura solida din nuiele sau din sarma usor modelabila care sa reprezinte temelia solida pentru coronite. Mai departe pentru a realiza coronita de Craciun handmade ai nevoie doar de imaginatie si putina indemanare.

Citeste si: Flori de apartament care iti inveselesc casa

Coronita de Craciun handmade este un element de decor pe care il poti agata in casa sau la usa de la intrare, dar este si o foarte buna solutie pentru a decora holul casei sau un perete din camera de zi. Coronita de Craciun handmade face parte din cele mai fumoase si mai simple obiecte de decor ale Sarbatorilor de iarna astfel ca este pacat sa nu o folosesti.

Sursa: homedit.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply