Continuă ce-ai început cu FEMEIA. din februarie!

0

promo femeia feb Mai ai calendarul pe care ți l-am oferit luna trecută? Acolo ai găsit sfaturi numai bune să te ghideze în felul cum te vei ocupa de tine în fiecare lună a acestui an.

În februarie, suntem din nou alături de tine în călătoria pe care în 2014 o vei face pentru a fi bine cu tine.

Pentru început, află care e vârsta pielii tale și ce trebuie să faci ca să ai mereu un aer plin de prospețime. Apoi, completează-ți garderoba cu cel puțin o piesă aflată în trend (se poartă roșul irezistibil!), păcălește kilogramele în plus cu niște trucuri de slăbit la care nu te-ai gândit niciodată, fă loc în meniul tău zilnic unor alimente pline de vitamine care te tonifică și te apără de bolile de sezon.

Și, pentru că ne aflăm în februarie, nu uita că e musai să fii îndrăgostită. Iar când vrei să visezi, delectează-te pe îndelete cu poveștile de viață ale unor oameni frumoși, adevărați, curajoși în alegerile pe care le-au făcut!  Ia aminte și la ce-ți aduce zodiacul chinezesc, e anul calului de lemn. Să ai un februarie fabulos, plin de surprize plăcute!

Avem și cadouri  de inceput de an, produse de make-up Yves Rocher la alegere, în ediție limitată, la doar 9.90 lei revista cu cadou.

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply