Confecționez cu plăcere diferite obiecte decorative

1
tablouri din seminte
Foto: Tincuța Coman
Tincuța Coman, Giurcani, jud. Vaslui
Dragi prieteni,
Revin cu acest articol în care vă prezint ceea ce meșteresc eu în timpul liber.
Dintotdeauna mi-a plăcut să confecționez lucruri deosebite, care prin forma și aspectul lor să atragă atenția. Astfel am realizat sticluțe și potcoave „sporul casei“ din boabe de porumb, grâu, fasole, semințe de dovleac. Am decupat cartoane în formă de potcoavă și am lipit cu silicon boabe în diverse modele. Iar sticluțele le-am umplut cu făină albă, mălai, cacao, boia, așezate în straturi, iar cu un bețigaș am făcut modelul.
Apoi din niște felii (bucăți) de lemn am realizat niște tablouri deosebite cu ajutorul unor mărunțișuri găsite prin casă – scoici, boabe de cafea, flori nemuritoare și nucă de cocos colorată. Regret că nu am un aparat foto mai performant pentru o prezentare mai bună a creațiilor mele.
Tablouri am realizat și pe bucăți din carton pe care le-am tăiat în formele dorite, apoi am aplicat pe ele bucăți din pânză lipite cu silicon transparent, în loc de ramă am croșetat din iută o dantelă pe care am lipit-o la fel cu silicon, apoi am făcut după imaginație diferite buchete sau coșuri cu flori.
Aceste tablouri au avut o mare căutare, au fost foarte apreciate. Din ele am dăruit la diferite ocazii, am vândut și mi-am decorat casa.
Deși pentru unii ceea ce fac nu ar reprezenta mare lucru, sunt foarte multe persoane care apreciază lucrul de mână și pun preț pe acesta. Mie îmi place ceea ce fac și voi continua. Vă voi ține la curent cu ce idei voi mai pune în aplicare.
Tuturor vă doresc multe idei ingenioase și numai bine!

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

  1. Buna ziua
    imi puteti spune daca in afara de silicon ati mai folosit si alt adeziv pentru lipit la “sporul casei”. as vrea sa realizez si eu drept marturii la nunta mea si nu stiu cu ce sa lipesc sa tina, sa nu se descompuna toate semintele.va multumesc

Leave A Reply