CONCURS: Scoate-ti bicicleta la plimbare

0

cos-fabulous-baskets

Primavara bate la usa, vremea incepe sa se incalzeasca, iar dorul de iesit prin parc in weekend sau la sfarsitul orelor de munca devine din ce in ce mai mare. Si pentru ca stim ca iti place sa faci si miscare, te invitam la pedalat, iar Fabulous Baskets iti accesorizeaza bicicleta cu un cosulet cu flori naturale pe gustul tau.

Plimbarile cu bicicleta vor fi si mai frumoase in noul sezon, iar oamenii iti vor invidia mijlocul de transport pe doua roti. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos pana pe 26 februarie si sa ne spui unde ti-ai depozitat bicicleta pe timpul iernii.

Nu uita sa citesti si REGULAMENTUL.

Despre Fabulous Baskets

Fabulous Baskets a lansat o colectie fabuloasa de cosuri de bicicleta pline cu flori in ghiveci pentru iubitorii plantelor naturale. Colectia a fost special realizata pentru toti cei care sunt in cautarea cadoului perfect pentru persoanele dragi, dar care, in acelasi timp, iubesc natura si plimbarile cu bicicleta. Plantele naturale sunt perfecte pentru orice ocazie, sunt simbolul vietii, sperantei si al continuitatii, iar impreuna cu noile cosuri de bicicleta Fabulous Baskets formeaza combinatia perfecta dintre traditional, modern si util, acestea avand forme si culori unice.

Comenzile se fac atat online http://fabulousbaskets.ro/cosuri-flori, cat si telefonic la datele de contact de pe site.

CONCURSUL S-A INCHEIAT! Felicitari castigatoarei Georgescu Mihaela, Bucuresti.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply