Concurs pentru studentii la arhitectura si design

0

Mivan Development lanseaza o provocare pentru studentii la arhitectura si design de pe intreg teritoriul Romaniei.

Echipa complexului New Town Residence ii cauta pe cei mai talentati tineri designeri carora sa le incredinteze o misiune cu miza mare: decorarea si amenajarea showroomului ce va fi situat in interiorul complexului rezidential de pe St. Dristorului nr. 91, Sector 3, Bucuresti.

Totii studentii de la facultatile publice de arhitectura sau design din facultatile de profil din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Oradea, sunt asteptati sa trimita proiectele lor de amenajare interioara pentru doua apartamente care vor servi ca tema de concurs. Perioada de depunere a propunerilor este 01 noiembrie 2008 – 07 ianuarie 2009.

Cei interesati sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina www.newtown.ro/concurs si sa urmeze pasii precizati acolo.

Propunerile participantilor trebuie trimise pe CD / DVD pana pe data de 7 ianuarie data postei, iar pe 14 ianuarie 2009, studentii sunt asteptati sa-si sustina proiectele in fata juriului. Tot atunci, vor fi desemnati si castigatorii, in cadrul unui eveniment, ce va avea loc la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti.


Text: Draghici Elena
Foto: Stock.xchng

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply