Concurs national al montatorilor de parchet

0

In perioada 27-29 august, in cadrul Salii de sport a Universitatii Oradea, a avut loc Concursul national al montatorilor de parchet.

Concursul a fost organizat de AMPR (Asociatia montatorilor de pardoseli din Romania), Asociatia Europeana EUFA P+F (Association to Promote Training in Parquet-laying Skills and Flooring Technology in Europe) si Princeps Parchet SRL – Oradea.

Miza concursului

Miza acestui concurs a fost  desemnarea reprezentantilor Romaniei in 2010 la Concursul European al Montatorilor de Parchet din Polonia. Toti concurenti au executat acelasi model de montaj parchet, departajarea efectuandu-se de catre arbitrii in baza criteriilor de calitate a executiei.

In ce a constat concursul

Concursul a constat in executarea, in timp de 7 ore pentru montaj si 3 ore pentru finisaj (cu ulei), a unui montaj din parchet de lemn masiv prevazut cu nut pe fiecare latura si avand pene de imbinare, cu design impus, din doua esente de lemn dupa un model dat si prezentarea unui montaj realizat si finisat de catre fiecare concurent, inaintea competitie si expus intr-o zona special amenajata.

Cine pleaca in Polonia

Vor pleca in  Polonia Stefan Ghiuta de la firma SC Katmus Serv.SRL din Comarnic, Prahova, si Ovidiu Neculai de la firma SC Romskan SRL din Onesti.

Cu ocazia acestui eveniment, publicul larg, dar si profesionistii au putut afla ultimele noutati despre solutiile si produsele folosite in montarea si finisarea parchetului in cadrul seminariilor si demonstratiilor tehnice sustinute de consultantii Mapei de specialitate.

Ca urmare a strategiei de informare permanenta asupra gamei de produse variate si complexe, ce cuprinde si sisteme complete pentru montarea si finisarea pardoselilor din lemn, PVC, mocheta, linoleum, dar si adezivi si produse speciale pentru constructii, MAPEI Romania a sustinut acest eveniment in calitate se sponsor principal.


Articol EXCLUSIV online
Sursa & foto: MAPEI

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply