Concept inconfundabil, cu o viziune nouă

0

Concept inconfundabil, cu o viziune nouă -Un creator de ambianță precum este designerul Anda Roman transformă radical un spațiu, păstrând intactă amprenta stilului său. Nu este vorba de magie, ci de talent și de simț estetic desăvârșit, demonstrate și în restilizarea concept store-ului care-i poartă numele.

Descopăr ceva care să-mi bucure sufletul sau privirea de fiecare dată când pășesc aici, căci acest concept store este un loc vivant, în care decorurile se schimbă periodic. Ultimul face-lift a vizat întregul spațiu, motiv pentru care am decis să prezentăm noile sugestii de ambientare ale designerului Anda Roman. Sunt mai multe motive care fac din acest loc unul cu totul special.

În primul rând, amprenta inconfundabilă a Andei Roman (decorurile sale au un aer ludic contemporan, chiar dacă în cadre se regăsesc piese-unicat sau foarte vechi), apoi talentul ei de a transforma radical spații, lăsând să se întrevadă stilul care a consacrat-o. Dezinvoltura cu care grupează piese din registre atât de diferite și obține cadre spectaculoase ori de o simplitate șarmantă se datorează unui joc artistic ghidat cu mult talent.

La Atelier Anda Roman ingeniozitatea este un must, căci decorurile designerului se adresează unui public elevat, cu un simț al frumosului consolidat în timp și asumat nu doar la nivel experimental. O vizită aici este o lecție de stil, indiferent de gusturile sau aspirațiile vizitatorului. Personal, am fost impresionată de coerența noului decor, în care am descoperit piese atât de diferite și totuși într-o complementaritate perfectă. De exemplu, în zona de living coexistă armonios piese ancestrale și tradiționale, manufacturate. Este vorba de taburetele din lemn pietrificat și de obiectul decorativ obținut dintr-un cap de bivol decorat.

Text: Mariana Nicolae/ Foto: Sorin Iacob

5 rezoluții de Anul Nou pentru locuința ta, pe care să nu le mai amâni

Ghidul succesului cromatic. Cum alegem cele mai frumoase culori pentru pereții casei

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply