Combine frigorifice: tehnologii noi, alimente proaspete mai mult timp

0

combine-frigorifice

Foto: Electrolux

Combine frigorifice. Noile tehnologii dezvoltate de producători se adaptează rapid cerinţelor pieţei. Astfel că şi vara, când este caniculă, frigiderul tău este protejat, iar mâncarea rămâne proaspătă mai mult timp.

Citeste si: Solutii de amenajare pentru bucataria mica.

Combine frigorifice. Prospețimea alimentelor se datorează și unor tehnologii pe care le găsești la cele mai noi modele de combine. Spre exemplu, gama de frigidere Hotpoint este dotată cu Air Tech Revolution (asigură temperatura constantă și o răcire mai rapidă), Hygene Advance (tratamentul cu ioni de argint) și Active Oxygen (eliberează particule de oxigen care purifică aerul).

Citeste si: Cinci reguli in amenajarea bucatariei.

Combine frigorifice. Unul dintre cele mei flexibile sisteme de depozitare de pe piață îl vei găsi la Electrolux. Combinele CustomFlex™ sunt prevăzute cu șase compartimente diferite de stocare, cu două cleme de fixare a obiectelor mici, cum sunt pungile de păstrare a alimentelor, și un sistem de montaj ușor pentru rafturi, pe șine. Pe lângă acestea, sistemul MultiFlow asigură două sisteme separate de circulare a aerului, care sunt folosite pentru stabilizarea temperaturii și a umidității.

Citeste si: Cum alegi vesela.

combine-frigorifice2Foto: Samsung.

Combine frigorifice. O organizare bună a alimentelor la interior presupune câteva principii simple. Aranjează rafturile în câteva zone diferite: zona pentru gătit, zona dedicată familiei și cea pentru copii – Samsung Food Showcase este ideal pentru o familie mare. Iar la final, păstrează un raft la vedere, doar pentru alimentele cu termen mai scurt de valabilitate, pentru a le consuma pe acestea primele.

Articol publicat in revista Casa si gradina
Foto: PR firmele mentionate

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply