Colecții puse în valoare

0

Monica Viericiu
Cu toții avem câte o pasiune, unii colecționează timbre, alții pescuiesc, unele doamne adoră croșetatul, altele călătoriile și tot așa. Și dacă tot suntem pasionați de ceva, atunci merită să ne înconjurăm de trofeele noastre, fie că sunt cupe sau medalii câștigate la competiții, fie că sunt obiecte foarte valoroase pentru noi, chiar dacă doar sentimental.
Și ce loc ar putea fi mai potrivit pentru etalare decât tocmai livingul, camera unde petreci mult timp sau chiar inviți oaspeți. Și dacă ai o simpla etajera, dar cu iluminare pe fiecare raft, fiecare obiect va fi bine pus în valoare. Și nu ai nevoie de spațiu deosebit, fiindcă asemenea corpuri de mobilier își găsesc locul în jurul unui stâlp, în dreptul unui șemineu decorativ sau poate deveni chiar un paravan care să împartă camera în două spații cu funcțiuni diferite.
Deci nu te sfii să îți etalezi premiile, colecția de monede, fotografiile dragi, obiectele aduse din vacanțele petrecute în diverse locuri și tot ce mai este prețios pentru tine.
Foto: Monica Viericiu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply