Club de bricolaj pentru elevi

0

Un proiect nou se adreseaza elevilor si copiilor din gradinite pentru a le indrepta atentia asupra conceptului do-it-yourself.

„Clubul de bricolaj Demel” lansat de Demel, unul dintre brandurile companiei Bosch, este un indemn adresat elevilor prin workshopuri desfasurate in scoli si gradinite. Obiectivul proiectului este acela de a promova conceptul DIY in randul copiilor.
In cadrul proiectului care se va desfasura anual, gradinitele, scolile si liceele cu unelte Dremel in dotare vor organiza ateliere creative. La momentul actual, exista 10 institutii participante in acest club, dar scolile care doresc sa devina membre o pot face in orice moment. Implicarea presupune organizarea a 12 ateliere Dremel pe an, impartite pe baza materialelor folosite: lemn/placaj, sticla/ceramica, polistiren/organza.
Fiecare scoala implicata in proiect va trebui sa trimita lunar poze cu activitatea realizata, respectand tipul de material propus. Scolile pot veni cu o idee proprie, se pot inspira din temele propuse in „Cartea de Inspiratie Dremel’’ sau de pe pagina de internet a Dremel Europe
Mai mult, scolile au sansa de a participa la olimpiade intre scoli si la concursuri de popularitate, unde pe baza pozelor trimise in perioada aprilie – iunie, fiecare tip de invatamant (prescolar, primar, gimnazial si liceal) inscris in „Clubul de bricolaj Dremel” va primi premii de creativitate, iar celei mai bune unitati de invatamant ii va fi acordat Trofeul Dremel. 

Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply