Cizmulițe de Crăciun

2

Maria Andrieș, Iași, jud. Iași
Dragi cititori,
Bine v-am găsit. Vă scriu prima dată, impulsionată de o prietenă, întâlnită în 1 Mai Oradea, unde am fost la recuperare cu fiica mea, Mădălina, care urmeză tratament, eu fiindu-i asistent personal. În fiecare an mergem de mai multe ori la tratament de recuperare în localitatea 1 Mai Oradea, unde este cel mai mare centru de recuperare din țară. Stau cu ea 3 săptămâni, aici ea și învață. Noi, mamele, în acest timp cât sunt copiii la școală mai croșetăm sau coasem. Am o mașină mică, mi-am făcut rost de materiale și am fost ajutată de prietena mea la croitul unor lucruri deosebite. Am vrut să fac ceva deosebit, așa că am realizat niște cizme roșii, în care voi pune cadouri de Moș Nicolae și Moș Crăciun.
Prietena mi-a făcut un tipar de cizme, apoi eu am croit mai multe bucăți, am aplicat pe lateral câte o emblemă cu Moș Crăciun sau altceva de sărbătorile iernii, apoi le-am cusut împreună, am aplicat sus o parte albă la cizmele roșii, am aplicat o agățătoare, le-am întors pe față, le-am călcat și au ieșit deosebite. Foarte drăguțe, era ceva ce nu face toată lumea.

caciula de Craciun
Foto: Maria Andries
Am mai făcut o căciulă de iarnă din material verde cu alb tip brăduț, am croit și am făcut fața căciulii, pe care am aplicat un moș, am mai aplicat și 4 bulinuțe aurii și una roșie. Am cusut fața cu dosul căciulii, am aplicat o bandă albă și gata căciula. Nu m-a costat mult și timpul de execuție a fost scurt, 2 ore, eu fiind începătoare. Dar a ieșit un lucru minunat. Aș fi foarte fericită dacă v-ați folosi de ideea mea. Prietena mea are laptop și am putut să vă trimitem poze. Cumpăr lunar revista Practic Idei, dar este pentru prima oară când vă scriu.
Foto: Maria Andrieș

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion2 Comments

  1. Pingback: Coronite crosetate | Revista Practic idei

  2. Pingback: Cadouri de Craciun | Revista Practic idei

Leave A Reply