Cine ce case a vandut in 2009

0

Dezvoltatorii care au vandut bine in 2009 sunt cei care au oferit reduceri sau au venit cu modalitati de finantare adaptate nevoii clientilor.

Green City: a vandut prietenilor

Unul dintre produsele de succes lansate de Green City ca oferta pentru clienti a fost pachetul Avantaj Grup, adresat rudelor, prietenilor sau colegilor de serviciu care isi cumpara case in aceeasi zi, fiecare beneficiind de un discount de 1000-1500 de euro. ”Nu doar discountul a fost cel care i-a motivat pe locatari sa cumpere impreuna, ci si dorinta de a-si crea propria comunitate in Green City, de a avea aproape prietenii si rudele. Am facut, in acest fel, aproximativ 30% dintre tranzactii si clientii au fost incantati de aceasta idee ”, declara Carmen Petcu, Director de Marketing si Comunicare Green City.

Pachetul Green Avantaj Grup propune un bonus de 1000 de euro pentru doi prieteni care cumpara case in aceeasi zi si de 1500 de euro pentru mai mult de doi prieteni care cumpara in aceeasi zi.

Be Igloo a vandut datorita modalitatilor flexibile de finantare

Clientii Be Igloo si-au putut achizitiona locuintele cu un avans pornid de la 10%, cu rate pe mai multi ani, prin rent to buy, cu sau fara Prima Casa.

La Lotus Cismigiu a vandut locatia

Ansamblul Lotus Cismigiu a vandut datorita locatiei, a facilitatilor, a discounturilor, dar si a masinii oferite cadou.


Articol EXCLUSIV online
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply