Cicloteque isi inchide portile pe perioada iernii

0

In al doilea an de functionare centrul de inchiriat biciclete Cicloteque se inchide pe perioada iernii.

In 2009, Cicloteque a reusit sa atraga un numar de aproximativ 8000 de utilizatori, dintre care 1200 abonati si 6800  utilizatori „de agrement” (cei care inchiriaza biciclete pentru cateva ore).

Bicicletele au fost inchiriate pentru un numar total de aproape 30.000 ore, ceea ce la o medie de 10 km parcursi pe ora, reprezinta o economie de 45 tone de CO2 emise in atmosfera. Comparativ cu 2008, anul deschiderii, numarul utilizatorilor si a orelor de inchiriere a crescut de trei ori, ceea ce demonstreaza interesul bucurestenilor pentru acest mijloc de transport nepoluant.

Proiecte pentru 2010

Pentru 2010, MaiMultVerde si UniCredit Tiriac Bank, prin proiectul Cicloteque, isi propun sa deschida al doilea centru in Bucuresti si sa amplaseze rasteluri pentru biciclete si in alte puncte importante din oras, sa continue colaborarea cu primaria Municipiului Bucuresti pentru imbunatatirea infrastructurii pentru biciclisti si reglementarea dotarii obligatorii a cladirilor publice cu rasteluri, precum si sustinerea evenimentelor si proiectelor cicliste.


Articol EXCLUSIV online
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply