Chiuvete noi si elegante

0

Noua colectie de chiuvete Alveus aduce solutii inovatoare si folositoare, extinzand aria de folosire a suprafetei dedicate chiuvetei de bucatarie.

Noua familie de chiuvete se potriveste perfect in bucatariile moderne, dinamice, unde munca in bucatarie poate deveni o pasiune, un hobby. Dimensionate atat pentru bucatariile din blocurile vechi cat şi pentru spatioasele bucatarii din noile constructii, chiuvetele din gama Line au forma clasica, dar si variante pentru corpuri de colt.

Forme minimaliste si elegante

Noua gama de chiuvete Line cu formele sale minimaliste aduce o nota de eleganta in interiorul bucatariei. Elementul de baza al chiuvetelor este o linie care reprezinta miscarea apei si contureaza o zona care serveste la spalat, scurgere si uscare.

Chiuvetele Line sunt produse cu ajutorul tehnologiei moderne si sunt facute din material de cea mai buna calitate, rezistente la cele mai solicitante sarcini in bucatarie. Cu ajutorul diverselor accesorii (tocator, tavita de scurgere, sita inox) pot fi pregatite diferite feluri de mancare, sanatoase si proaspete.

Noi accesorii de taiat si tocat

Folosind noile accesorii de tocat si taiat, spalatul si uscarea devin sarcini simple si rapide. Combinarea diverselor accesorii este astfel gandita ca sa poata fi utilizat la maxim spatiul. Tocatorul mare din lemn poate culisa peste cuva si picurator, chiar si atunci cand cosul este in cuva chiuvetei. Toate accesoriile pot fi combinate cu orice model din gama Line.

Noua gama Line are un pret accesibil incepand de la 299 lei (TVA inclus).


Articol EXCLUSIV online
Foto: Alveus

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply