Cheile Sohodolului, un loc de vis

0

Mazilița Pantelimon, loc. Drobeta Turnu Severin, jud. Mehedinți
Dragă redacție,
Aş dori să particip la concursul „Vacanța mea” pentru că vara aceasta am ajuns într-un loc foarte frumos numit „Cheile Sohodolului”.
Acesta se află în județul Gorj, de fapt la limita dintre județul Gorj şi județul Hunedoara şi dacă mergeți acolo veți vedea multe lucruri frumoase. Acolo, aerul este foarte curat, iar zona a fost declarată arie protejată. M-am simțit ca într-o stațiune de munte. Pot să vă mai spun că în apropiere se află şi un ştrand foarte frumos amenajat, cu apa albastră şi curată cum nu am mai văzut niciodată şi cu castele de piatră şi tobogane pentru copilaşi.
Pe Chei am observat multe stânci care au fost săpate de pârâul Sohodol şi care au forme diferite. Este minunat să vezi că eşti înconjurat din toate părțile de astfel de stânci, pe care poți să și urci. Se spune că în urmă cu multă vreme, aici a avut loc o minune şi că s-a arătat chipul Maicii Domnului şi al Mântuitorului Iisus Hristos, pe una dintre stâncile de acolo. De asemenea, poți vedea şi locul unde s-au filmat scene din filmul românesc „Mărgelatul”.
Este un loc minunat, unde mă bucur că am ajuns, şi ca să vă convingeți şi să mergeți şi voi cu familia, vă trimit câteva fotografii. Sper să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut şi mie. Vă doresc multă sănătate şi mult spor pentru ca revista să fie la fel de frumoasă şi de practică.
Foto: Mazilița Pantelimon

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply