(P) Ceresit RE-NEW, produsul revoluționar care-ți reîmprospătează baia

0

Ceresit_KV_RE-NEW_900x645pxToți specialiștii în amenajări interioare recomandă ca rosturile triunghiulare de la cadă, lavoar și alte obiecte sanitare din baie să fie umplute și protejate cu silicon sanitar. Doar că, în timp, umezeala din baie deteriorează acest silicon. Într-o astfel de situație, ai două posibilități. Fie scoți din rosturi siliconul deteriorat și aplici un silicon nou, fie apelezi la noul produs Ceresit RE-NEW.

Rosturile deteriorate au un impact negativ asupra băii. Pe lângă aspectul dizgrațios, în rosturile deteriorate își face apariția mucegaiul ce poate afecta sănătatea ta și a familiei tale. Din fericire, ai acum la îndemână Ceresit RE-NEW, un produs revoluționar și foarte ușor de folosit, cu ajutorul căruia reîmprospătezi rosturile deteriorate cât ai zice NOU.

Informații despre produs:

Ceresit RE-NEW este un silicon special, cu o formulă pe bază de apă, recomandat pentru reîmprospătarea și repararea vechilor materiale de etanșare din silicon. Produsul prezintă aderență excelentă pe siliconul actual și rezistență pe termen lung la mucegai. Poate fi utilizat la dușuri, toalete, vestiare, bucătării și echipamente sanitare.

Cum să folosești Ceresit RE-NEW în 3 pași simpli:

Pasul 1. Curăță suprafața rostului cu o lavetă curată.

ATENȚIE! Dacă rostul este mucegăit, curăță rostul în prealabil cu Ceresit Stop Mucegaiului pentru baie. Sub nicio formă să nu aplici Ceresit RE-NEW pe un rost afectat de mucegai!

Pasul 2. Aplică Ceresit RE-NEW peste siliconul existent. Da, ai citit bine, nu trebuie să îndepărtezi siliconul vechi și deteriorat.

Pasul 3. Pentru a avea un rezultat cât mai bun, nivelează siliconul Ceresit RE-NEW imediat după ce l-ai aplicat.

După folosire, curătă aplicatorul cu un șervețel și închide capacul. Așteaptă 6 ore ca siliconul Ceresit RE-NEW să se usuce și să se întărească, apoi poți folosi dușul fără niciun fel de probleme. Asta-i tot. Așa-I că-I simplu?

Bucură-te de baia ta curată și reîmprospătată cu Ceresit RE-NEW!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply