Cer instelat si senin oricand

0

Monica Viericiu
Ai vrut vreodată să privește stelele dar te-au împiedicat norii? Ori poate copilului tău îi este teama de intuneric si vrea sa doarma cu o luminiță aprinsă toată noaptea?
Există o soluție simplă și accesibilă pentru a rezolva deodată ambele probleme: figurinele sau stickerele fosforescente. Costă puțin, vreo 5-10 lei pachetul, le găsești la librării sau chiar chioșcuri, se lipesc imediat (figurinele au bandă dublu adezivă de obicei inclusă in pachet) si luminează in funcție de câtă lumină primesc. Deci trebuie doar să alegi dispunerea lor, pe un perete, pe o piesă de mobilă mai mare, cum ar fi un dulap, sau chiar pe o fereastră. Suportul să fie curat, fără apă, praf ori grăsime, ca adezivul să adere bine.
Figurinele fosforescente sunt din plastic și se găsesc sub formă de steluțe, lună, comete, planete etc, putând avea tonuri de bleu, roz sau verzui. Deci dacă vrei să imaginezi un cer instelat, senin tot anul ai de unde alege, configurația rămânând la imaginația ta.
Cu cât ții mai mult timp lumina aprinsă în cameră, cu atât figurinele fosforescente se încarcă mai mult și vor lumina mai puternic și mai mult timp, durata ajungând până la câteva ore.
Cu aceste figurine fosforescente poți realiza și un foarte reușit decor de Halloween, deoarece se găsesc și sub formă de stafii, schelete și alte elemente infricoșătoare specifice acestei sărbători ce devine tot mai populară.
Foto: Monica Viericiu
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply