Cele mai populare tendințe de decor în toamna 2018

0

Să îți redecorezi locuința poate fi dificil dacă nu ai studii de specialitate, de aceea foarte multe persoane se inspiră de pe Pinterest atunci când iar astfel de decizii. Dacă și tu vrei să schimbi ceva în casă în această perioadă, îți prezentăm cele mai populare tendințe de decor ale momentului, potrivit acestei platforme.

Macrameurile se întorc!

Generațiile anterioare le foloseau pentru a decora măsuța de cafea, rafturile din bibliotecă, chiar și televizorul. În prezent, însă, sunt folosite într-un mod mai practic.

Obiecte de decor agățate de perete

Fotografiile sau ilustrațiile te pot ajuta să îți personalizezi mai bine locuința, dar sezonul acesta ne concentrăm pe alte obiecte decorative. Cele mai multe persoane preferă decorațiunile inspirate din natură (cu crengi și plante), dar nu trebuie să te oprești aici!

Catifea

Această tendință nu este nouă, dar în prezent este cu 352% mai populară decât anul trecut – cel puțin potrivit topului Pinterest. Catifeaua este caldă, elegantă și extrem de frumoasă, potrivindu-se în aproape orice locuință.

Greenery

Deși nuanța anului 2018 este Ultra Violet, dar Greenery (culoarea din 2017) este mult mai populară, cel puțin în această toamnă. Amintind de natură, poate fi asociată cu nuanțe neutre sau pastel, dar și cu unele mai închise sau metalice.

Felinare

Felinarele oferă căldură, frumusețe și, bineînțeles, o lumină delicată, romantică. Se potrivesc foarte bine stilului hygge, dar nu numai.

Care dintre aceste tendințe te atrage cel mai mult?

 

Citește și: Cum să ai un cămin confortabil cu efort minim

Citește și: Cum amenajezi un living centrat în jurul discuțiilor

 

Surse foto: iStock, Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply