Cele mai noi magazine online

0

Vezi care sunt cele mai noi locurile din online de unde poti cumpara accesorii si decoratiuni pentru casa ta, dar si haine, produse de beauty sau jucarii pentru copii. In plus, unul dintre magazine are un cadou spcial pentru cititorii acestui site.

Pentru casa ta

S-a lansat Atria.ro, magazin online cu produse pentru amenajari interioare: covoare, covorase scari, perdele si draperii, fete de masa, lenjerii de pat, cuverturi, prosoape si halate de baie.

Atria.ro cuprinde o gama varianta de design-uri, culori, texturi la toate produsele, fiecare la preturi foarte accesibile. Plata se face in sistem ramburs, la preluarea coletului, iar produsle achizitionate pot fi returnate conform prevederilor legale.

Cadou doar pentru cititorii Casa-gradina.ro

Fiecare cititor Casa-gradina.ro dispune de un voucher cu 10% reducere la produsele de pe site-ul Atria.ro, valabil toata luna noiembrie. Codul de voucher este: Casa-Gradina.ro-TZYE7KI9

Pentru toata familia

Quelle, cel mai popular magazin online de moda si lifestyle din Romania, activeaza sub numele de Quick 24.

Magazinul online www.quick24.ro ofera peste 3.000 de produse din urmatoarele categorii: Moda pentru EA, Moda pentru EL, Lumea copiilor, Marimi Mari, Casa, Gradina & Timp Liber, Tehnica, Wellness & Beauty. Pe site sunt disponibile zilnic ofertele speciale ale unor brand-uri variate, promotii limitate in timp si ca volum, la preturi exceptionale.

Cum functioneaza Quick 24?

Clientii pot comanda produsele telefonic, prin fax, e-mail sau prin posta, iar termenul de livrare este de aproximativ 7-14 zile de la data preluarii comenzii. Livrarea se face prin Posta Romana sau prin firma de curierat, in functie de preferintele clientului. Plata se face la ridicarea coletului, prin ramburs postal.

Noul catalog Quick 24

Noul catalog tiparit Quick 24 se va lansa in noiembrie si va oferi aproape 70 de pagini cu produse de imbracaminte, accesorii pentru locuinta, jucarii, electrocasnice si decoratiuni specifice Craciunului. Catalogul va fi disponibil atat in varianta tiparita cat si online.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa: PR
Foto: Lejardindesoies.be

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply