Cele mai importante tendințe de decor în 2019

0

Anul 2018 se apropie de final și a venit momentul să aflăm care vor fi cele mai importante tendințe din 2019. În acest scop, am studiat topul Pinterst 100; acesta este realizat în funcție de câte căutări au anumite cuvinte cheie pe platforma unde toată lumea caută inspirație.

Iată ce se va purta în 2019 în toate locuințele în tendințe:

Galben muștar

Această nuanță devine din ce în ce mai populară, mai ales pentru că se potrivește aproape oriunde în casă. O poți folosi pentru un perete de accent în bucătărie, draperii în dormitor, pernuțe decorative în camera de zi sau rame foto pe hol.

Șeminee moderne

Persoane din toată lumea sunt interesate din nou de șeminee, de data aceasta cu un aspect mai modern, mai simplu. În ultimele luni, căutările pentru „contemporary fireplace” (șemineu contemporan) au crescut cu 763%!

Pereți cu modele geometrice

Dacă vrei să renovezi anul viitor, ai putea face un perete de accent cu modele geometrice. Căutările pentru astfel de design-uri interesante au crescut anul acesta cu 225% pe Pinterest.

Cactuși și plante suculente

Aceste tipuri de plante au devenit din ce în ce mai populare în 2018, iar tendința nu va dispărea prea repede. Cele mai multe persoane îndrăgesc cactusii și plantele suculente pentru că au în general dimensiuni mici, sunt ușor de îngrijit, iar diversitatea este foarte mare.

Grădini verticale

Fie că le găsim la birou sau în propria locuință, grădinile verticale au o valoare estetică, dar și extrem de utilă, prin îmbunătățirea calității aerului.

Tapet

Cel mai simplu mod de a împrospăta locuința este să schimbi pereților, iar tapetul este din nou la modă, fiind destul de simplu de aplicat și schimbat. Cele mai populare tapete din 2019 vor fi cele cu modele îndrăznețe, care ies imediat în evidență.

Ce părere ai despre tendințele anului 2019, va ajunge vreuna din ele și în casa ta?

Surse foto: iStock, Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply