Cele mai importante avantaje ale mobilierului la comandă

0

Să cumpăr sau să fac pe comandă? Iată o întrebare pe care ți-o pui atunci când ești în etapa de mobilare a casei. Și primul impuls ar fi să alegi prima variantă deoarece pare o soluție mai comodă și aparent mai avantajoasă.

Desigur, dacă locuiești într-o casă spațioasă, care nu ridică probleme de amenajare, alegerea unui mobilier gata făcut va fi cea mai bună soluție. Pentru celelalte cazuri însă, varianta mobilieruui la comandă îți poate aduce mai multe avantaje. În rândurile următoare abordăm câteva dintre beneficiile pe care le oferă mobila realizată la comandă:

Poate fi adaptată spațiului disponibil

Una dintre cele mai comune situații este cea în care mobila e prea mică sau prea mare pentru suprafața pe care dorești să o mobilezi. Există însă diverse tipuri de spații care dau mai mari bătăi de cap atunci când le amenajezi. Aici includem camerele cu formă atipică sau înălțime joasă, băile de la mansardă, cu tavan înclinat, camerele cu grinzi, căpriori sau stâlpi de susținere, dar și open-space-urile în care se integrează mai multe funcțiuni. Dacă te regăsești în una din situațiile enumerate, atunci, fără îndoială, este mai avantajos să optezi pentru mobilă la comandă deoarece o poți realiza în concordanță cu spațiul de care dispui.

Valorifică spațiile “moarte”

Un mobilier standard nu ține cont de particularitățile camerei și nici de celelalte elemente de decor. Dacă îți dorești să maximizezi spațiul de care dispui, atunci caută pe Internet mobilă la comandă în București deoarece ai toate șansele să găsești o firmă care să-ți realizeze un mobilier ce poate acoperi spațiile “moarte”, cum ar fi colțurile sau suprafața de deasupra hotei, și astfel să-ți mărești suprafața de depozitare.

Maschează elementele inestetice din decor

Destul de rar se poate aloca o cameră pentru centrala termică, iar într-un apartament de blog acest lucru este aproape imposibil. Cu certitudine, centrala nu este o “prezență” agreabilă în decor. Așadar, ce vei face? Soluția este tot mobila la comandă deoarece poți solicita confecționarea unor corpuri de mobilier suplimentare, care să mascheze centrala termică, dar și alte elemente care nu dau bine în ambient (cum ar fi un calorifer vechi).

Este 100% pe gustul tău

Să fie rezistentă, frumoasă, în culorile preferate… Iată câteva calități care sunt greu de găsit simultan la un mobilier standard. Fie îți place designul, dar nu te mulțumește materialul, fie îți place materialul sau designul, dar nu îți place culoarea. Ca să nu faci compromisuri, e de preferat să optezi pentru mobilă la comandă deoarece aceasta poate fi realizată 100% după gusturile tale.

Poate fi o soluție economică

Nu punem la îndoială că există magazine de mobilă cu produse la prețuri mici sau chiar foarte mici. Dar dacă te-a cucerit un ansamblu de mobilier pe care l-ai văzut într-o imagine dintr-un catalog sau de pe Internet, dar acesta este înfiorător de scump, ai o alternativă bună: să faci unul pe comandă după model, dar cu bani mai puțini.

Sursa foto: pixabay.com
Sursa text: Agentia Digital Workforce

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply