Cele mai bune device-uri pentru casele inteligente în 2019

0

Cu fiecare an ce trece, tehnologia intră tot mai profund în viețile noastre. Dacă în primii ani de după 2.000 încoace telefoanele mobile au devenit adevărate computere personale, aparate de fotografiat performante, GPS-uri și lista poate continua, iată că ușor, ușor, mașinile pe care le conducem și casele în care locuim devin și ele din ce în ce mai inteligente, ușurându-ne mult viața.

Dacă te numeri printre fanii tehnologiei, iată care ar fi cele mai bune device-uri pentru casele inteligente în 2019, conform unui articol publicat pe pcmag.com la începutul acestui an.

Boxa portabilă Amazon Echo. Ajunsă la cea de-a doua generație în 2017, Boxa portabilă Amazon Echo a revoluționat modul de interacțiune dintre oameni și tehnologie. Device-ul utilizează sistemul Alexa, fiind capabil astfel să redea muzică, să îți ofere răspunsuri la o sumedenie de întrebări, să îți prezinte cele mai noi știri și chiar să îți spună glume. Alexa se poate conecta fără probleme cu multe alte device-uri inteligente, permițându-ți astfel să controlezi vocal o serie întreagă de electrocasnice smart aflate în casă și nu numai .

Wink Hub 2. Beneficiind de un design futurist, Wink Hub 2 măsoară numai 18.4 cm (7.25 inchi), însă permite conectarea a tot felul de dispozitive inteligente: termostate pentru reglarea temperaturii, camere de supraveghere, încuietori, ventilatoare, becuri inteligente, uși sau ferestre automate, jaluzele etc. Wink 2 este compatibil cu orice terminal ce utilizează Z-Wave, Zigbee, Lutron Clear Connect, Kidde, Bluetooth și Wi-Fi, fiind considerat, cel puțin de cei de la pcmag, cel mai bun hub testat în ultima vreme. O caracteristică extrem de importantă a acestui hub este Secure Boot, funcție ce permite doar softului Wink să ruleze pe dispozitiv, eliminând aproape total posibilitatea de a fi ,,spart’’ de hackeri. După cum bine știm, securitatea în mediul online este extrem de importantă, în condițiile în care realizăm tot mai multe plăți online, cumpărăm diverse lucruri de pe net sau jucăm în cazinouri online Blackjack cu Dealeri Live pe bani reali.

Brilliant Control. Cu un touch screen generos, de 12 cm, switch-ul Wi-Fi de perete Brilliant Control este capabil să se conecteze și să controleze o serie întreagă de dispozitive inteligente aflate în raza sa de acțiune. Utilizând butoanele de control de pe touch screen, poți pune muzică, regla luminozitatea și temperatura din casă, porni camerele de supraveghere etc. Acest device funcționează cu multe platforme smart populare, precum Ecobee, Philips Hue, Ring, Sonos sau Nest și este echipat cu suportul vocal Amazon Alexa, astfel că este capabil să facă aproximativ tot ce poate face un device Echo. Nu este tocmai ieftin (aproximativ 300 $) și necesită ceva cunoștințe tehnice pentru a fi instalat, însă rămâne unul din cele mai bune device-uri smart pentru casele inteligente.

Logitech Harmony Elite. Dedicat în special persoanelor care preferă butoanele fizice, Logitech Harmony Elite este o telecomandă universală cu care poți controla mult mai multe obiecte decât televizorul și sistemul audio. Terminalul realizat de Logitech se conectează cu device-urile din casă prin Harmony Home Hub (Bluetooth, Wi-Fi, Zigbee, Z-Wave) dar și prin infraroșu.

 

 

 

 

Sursa foto: https://stock.adobe.com

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply